Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature: office manager/assistent

Nieuwsbericht

Wil jij werken aan een diverser en inclusiever Nederland? Kom ons team versterken! We zijn namelijk per direct op zoek naar een proactieve en enthousiaste officemanager/assistent. Nieuwsgierig? Lees hier de vacature en solliciteer:

Per direct zoekt Stichting Talent naar de Top een ervaren, zelfstandige, proactieve en enthousiaste office manager/assistent. We zijn dé stichting met het netwerk en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Indirect werk je als projectmedewerker dus mee aan een diverser en inclusiever bedrijfscultuur in Nederland.

Functie

Je gaat werken in een organisatie met een boeiend thema en een belangrijke maatschappelijk doelstelling. We zijn een klein, informeel en divers team waaraan je dagelijks operationeel ondersteuning geeft. Dit op het gebied van trainingen, evenementen en overige bijeenkomsten. Maar ook administratieve werkzaamheden behoren tot de functie. Verder ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en heb je plezier in het inspelen op zeer afwisselende taken. Betrokkenheid bij de organisatie en het thema, evenals flexibiliteit en stressbestendigheid zijn onontbeerlijk.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel geschreven als verbaal), administratieve kennis, organisatie skills en het vermogen om situaties vooraf in te schatten en prioriteiten te geven. Enige ervaring in de commerciële of facilitaire dienstverlening.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Goede kennis van het Office-pakket;
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Een teamplayer.

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van 28 uur per week, aantal uren en werktijden in overleg te bepalen.

Meer info?
info@talentnaardetop.nl of 088 7928870, vraag naar Nadia Schiernecker. We ontvangen je sollicitatie graag voor de sluitingsdatum van 29 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel: