Overslaan en naar de inhoud gaan

VACATURE - Projectmedewerker

Nieuwsbericht

Per direct zoekt Stichting Talent naar de Top een zelfstandige, proactieve en enthousiaste projectmedewerker. We zijn dé stichting met het netwerk en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Indirect werk je als projectmedewerker dus mee aan een diverser en inclusiever bedrijfscultuur in Nederland.

Functie
Je gaat werken in een organisatie met een boeiend thema en een belangrijke maatschappelijk doelstelling. We zijn een klein, informeel en divers team waaraan je dagelijks operationeel ondersteuning geeft. Dit op het gebied van trainingen, evenementen en overige bijeenkomsten. Maar ook administratieve werkzaamheden behoren tot de functie. Verder ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en heb je plezier in het inspelen op zeer afwisselende taken. Betrokkenheid bij de organisatie en het thema, evenals flexibiliteit en stressbestendigheid zijn onontbeerlijk.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel geschreven als verbaal), administratieve kennis, organisatie skills en het vermogen om situaties vooraf in te schatten en prioriteiten te geven. Enige ervaring in de commerciële of facilitaire dienstverlening 
 

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Goede kennis van het Office-pakket;
  • Resultaatgericht en goed in staat samen te werken;
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Een teamplayer.
     

Wat bieden we?
Het gaat om een functie van 28 uur per week, aantal uren en werktijden in overleg te bepalen.

Meer info?
info@talentnaardetop.nl of 088 7928870, vraag naar Samantha van der Velden of Nadia Schiernecker. We ontvangen je sollicitatie graag voor de sluitingsdatum van 28 september 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel: