Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotbijeenkomst - Cross Mentoring & Mixed Mentoring

13:30 - 17:00
ABN AMRO - Amsterdam

23 november 2018 – Mentoring Event

Het einde van deze jaargang (2017/2018) Cross Mentoring ia alweer in zich. Op vrijdag 23 november a.s. van 13:30 tot 17:30 uur vindt de plenaire slotbijeenkomst plaats.

We zijn dan te gast in het hoofdkantoor van ABN AMRO. Er is een gevarieerd programma samengesteld met een keynote spreker, verschillende workshops en een award ceremony. Met natuurlijk ruimte voor een gesprek en terugblik met je mentor. En een vooruitblik. Het thema is dan ook: Hoe pak ik dóór. Kortom, een mentoring event.

Het programma is als volgt:

13.00 uur:      Inloop N.B. Tijdens de inloop, pauze en na afloop is er een fotograaf  aanwezig om van deelnemers een profielfoto te maken voor social media
13.30 uur:      Welkom en introductie
13.40 uur:      Uitreiking mentoring award ‘Meest Memorabele Mentor’
14:00 uur:      Keynote spreker: Rashid Azimullah “Gebakken cloud. Omgaan met een  unheimisch gevoel”. Over de zoektocht naar het verenigen van een bedrijfseconomisch gedreven wereld met een purpose gedreven wereld. Voormalig topmanager Rashid Azimullah schreef een boek over zijn ervaringen en het vinden van een balans tussen je 'originele software' en je 'aangeleerde software' en reset-opties. En gaat hierover tijdens het mentoring event in gesprek met u.
14:45 uur:     Pauze
15:10 uur:     Start workshop
                     * Hoe vermijd je, als rolmodel of mentor, de ‘fit-in valkuil’?
                     * Blind spots & mind bugs (in English)
                     * Interculturele communicatie
                     * De kunst van het luisteren
16:30 uur: Feestelijke afsluiting
17:30 uur: Einde programma

Deel dit artikel: