Overslaan en naar de inhoud gaan

Talent naar de Top zoekt dé ‘offline’ community manager (m/v)

Nieuwsbericht

Wil jij werken aan een diverser en inclusiever Nederland? Kom ons team versterken! We zijn namelijk per direct op zoek naar een ‘offline’ community manager. Nieuwsgierig? Lees hier de vacature en solliciteer:

Per direct zoeken wij een creatieve, enthousiaste, proactieve en sociale community manager (m/v). We zijn dé stichting met het netwerk/community en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Wij streven naar een evenwichtige verdeling in de (sub)top van organisaties. Dit doen wij samen met ruim 280 organisaties in onze community, bij wie de gender diversiteit inmiddels al is gegroeid. Met gemiddeld 32% vrouwen in topfuncties op dit gebied zijn zij aanzienlijk succesvoller dan andere bedrijven. Als community manager werk je mee aan een diverser en inclusiever bedrijfscultuur en aan meer gelijke kansen.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een organisatie met een boeiend thema en een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Je werkt samen met een informeel en divers team van 9 professionals. Je gaat je bezighouden met de projectleiding van onze cross company programma’s, het binden en verbinden van onze community-ledenén het organiseren van uiteenlopende bijeenkomsten. De bijeenkomsten verschillen van kleinere uitwisselingsbijeenkomsten, denk aan ongeveer 30 personen, tot aan grote evenementen van 500 deelnemers.

Affiniteit met het D&I thema, evenals organisatievaardigheden en stressbestendigheid zijn vanzelfsprekend. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel geschreven als verbaal), je bent een doener en je hebt gevoel voor (politieke) verhoudingen.

Benieuwd naar onze evenementen, neem vooral hier én hier een kijkje om een indruk te krijgen.

Profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk; organisatorisch en organisatie sensitiviteit
  • Een teamplayer én een echte verbinder
  • Enige ervaring en/of inzicht in het bedrijfsleven
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Ervaring met het organiseren van bijeenkomsten is een pre

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van 32 -36 uur per week, aantal uren en werktijden in overleg te bepalen. Een pensioenregeling, opleidingsbudget, marktconform aantal vakantiedagen, flexibiliteit én een centraal gelegen kantoor in Amsterdam behoren tot de arbeidsvoorwaarden. 

Meer info?

Mail naar info@talentnaardetop.nl óf bel 088 7928870 en vraag naar Nadia Schiernecker. We ontvangen je sollicitatie graag voor de sluitingsdatum van 15 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel: