Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar of Keynote

We bieden een online sessie voor grote groepen - kan live en online. De sessie duurt ongeveer 45 min (langer of korter kan uiteraard in overleg).

In vogelvlucht door de drie pijlers van Diversiteit & Inclusie:

  1. ‘Waarom’ D&I – wat is de reden om te streven voor een diverser organisatie, de zogeheten business case, niet alleen vanuit een economisch standpunt, maar ook vanuit een creatieve, innovatieve, helemaal tot aan het gelijkheidsprincipe.
  2. ‘Wat’ D&I – welke vormen van diversiteit zijn er? Zijn er verschillen in werkstijlen tussen de groepen? Welke rol speelt het hebben van vooroordelen in het in of uitsluiten van mensen en in groepsdynamiek?
  3. ‘Hoe’ D&I – wat is inclusie en hoe speelt het een onmisbare rol in het aantrekken maar vooral ook behouden van talent.

Dit afwisselend op luchtige wijze waar mogelijk maar op serieuze wijze waar nodig. Met sprekende, herkenbare voorbeelden en met interactieve oefeningen met de deelnemers. Mogelijk uit te breiden met een online mindbugs test om eigen vooroordelen te meten. Het groepsresultaat hiervan wordt tijdens de keynote besproken. Deelnemers ontvangen na afloop hun individuele uitslag per e-mail.