Skip to main content

Kick off Boardroom coaching: Meet, Learn & Inspire

Nieuwsbericht

Op 30 januari, vond de kick-off plaats van de 7e jaargang Boardroom Coaching. Samen met 45 coaches en coachees waren we te gast op de 25e verdieping van het centrale Rabobank kantoor te Utrecht. Vanaf deze geweldige locatie met uitzicht op de Domtoren was deze ochtend opnieuw het startsein voor een jaar met inspirerende ontmoetingen en wederzijds leren!

De kick-off werd geopend met aansprekende woorden van Jan van Nieuwenhuizen lid van de Managing Board en voorzitter van de Diversity Board van de Rabobank én Boardroom Coach. Met 40% vrouwen in de Managing Board, bereikt door een zeer actief diversiteitsbeleid, laat Rabobank zien: “het kán wel”.

Onder de bezielende leiding van onderzoeksjournalist Jeroen Smit en zijn pleidooi voor feminien leiderschap kwam er een levendige bijeenkomst tot stand. Natuurlijk is er nog steeds veel te doen in Nederlandse organisaties om de boardroom diverser en inclusiever te krijgen. Zoveel is duidelijk, maar dit programma draagt hieraan bij!

Keer op keer blijkt dat Boardroom Coaching voor zowel coachees als coaches werkt. Het is voor de coachees een bron van inspiratie om met een coach op executive level goede gesprekken te voeren over loopbaan, boardroom dilemma’s en inclusie. Voor de coaches is het een manier om hun persoonlijke steentje bij te dragen aan meer vrouwen de stap naar de boardroom wagen. Maar ook scherpen zij hun eigen inzichten op het gebied van bijvoorbeeld feminien leiderschap.

Het begeleidende programma met o.a. coaching circles en netwerkbijeenkomsten zorgt voor een levendig netwerk, dat wij met veel plezier faciliteren!

Bedankt Rabobank voor de voortreffelijke hosting, de mooie woorden en gastvrijheid van Jan van Nieuwenhuizen en Roeli Pot. Bedankt Jeroen Smit voor de sublieme begeleiding van deze ochtend. En uiteraard ook veel dank aan de deelnemende coaches & coachees voor jullie participatie, enthousiasme en energie. Heel veel plezier aankomend jaar met de gesprekken.

Meet, Learn, Inspire

Bekijk hier de foto's van de kick-off van Boardroom Coaching

Deel dit artikel: