Skip to main content

Training en coaching is ontmoeting…live en online

Nieuwsbericht

Het trainings- en coachingsvak is mensenwerk. Elkaar zien, ontmoeten, aanvoelen. Op het juiste moment een interventie, de groepssfeer aanvoelen, ervaren hoe een groep reageert op inhoud en heel veel interactie… Daarnaast kenmerken de trainingen van Talent naar de Top zich door het trainen van gedrag dat voortkomt uit awareness van diversiteit en inclusie. Inclusief leiderschap is niet alleen iets wat je je voorneemt, het is iets wat onze deelnemers het liefst willen gaan doen, uitvoeren, uitproberen, experimenten. Wat doe je met een oordeel als je dat eenmaal hebt? Hoe zorg je ervoor dat je werkelijk open staat voor de ander? Hoe kun je verschillen waarderen?

Het is niet alleen ‘hoofdzaak’ het is ook ‘’hartzaak''. Dat is hoe onze klanten de trainingen van Talent naar de top kennen en waarderen.  Hoe kun je dat doen zonder samen in een ruimte te zijn?

De afgelopen maanden hebben wij er alles aan gedaan om onze klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen blijven. Dit betekende trainingen ombouwen naar online versies. Zonder de illusie dat dit de live versie kan vervangen. In tijden van COVID-19 bleek het een werkbaar alternatief. We werken met mooie opdrachten in breakouts en ook met acteurs en simulaties want deze effectieve manier van leren blijkt ook online toepasbaar.

Ten tijde van de lock down zijn alle coachingsafspraken in het kader van de ‘Geef Leiding aan je Loopbaan’ programma’s online geweest. Dit was fijn want daardoor bleven onze deelnemers -ondanks de beperkingen- in een flow voor hun eigen ontwikkeling. Prikkelende vragen kunnen ook online gesteld worden!

Nu is het tijd om elkaar weer live te gaan ontmoeten.
Langzamerhand starten ook de live trainingen weer. Online trainingen zullen de komende maanden zeker blijven -naast de live versies. In een nieuwe vorm. Aangepast aan de wensen en verwachtingen van dit moment. Met alle variaties. Niet iedere organisatie zet alweer de deuren wijd open voor live trainingen en workshops. Sommige organisaties gaan vanaf 1 juli wel weer live. In een passende ruimte met inachtneming van alle regels.

Wat we daarnaast ook bieden zijn trainingen waarbij we een deel online doen, voor een grotere groep en een deel simulaties en oefenen met kleinere groepjes van niet meer dan 8 personen. Het geheel is afwisselend, interactief effectief en intensief.

Wij kijken er naar uit u, onze klanten, de komende tijd, en na de zomer weer volop te ontmoeten. Live en online!

Voor nu een goede zomer gewenst!

Helene Borgman en Sandra Doelman sr. trainers Talent naar de Top

Trainers en online mogelijkheden

Dit zijn de Talent naar de Top trainers en een aantal van de acteurs/co trainers die u kunt ontmoeten in onze trainingen. Meer weten over het (online) trainingsaanbod?

Klik hier

Deel dit artikel: