Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de kracht van diversiteit

We activeren en ondersteunen organisaties, leiders en teams om van de kracht van diversiteit gebruik te maken en dit om te zetten in succes voor hun business. Daarnaast jagen we het maatschappelijke en politieke debat aan en vertalen we relevante onderzoeksresultaten naar de praktijk van organisaties.
We zijn dé stichting met het netwerk en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Dat doet u op de volgende wijze.

Onderteken het Charter

Met de ondertekening van het Charter Talent naar de Top committeert u zich aan een concrete, zelfgekozen doelstelling voor meer vrouwelijk talent in de (sub)top. Het loont om aan te sluiten, want deze organisaties scoren bij de realisatie van diversiteit aan de top drie maal beter dan gemiddeld.

Meer weten

Cross Mentoring

In het Cross Mentoring programma gaat het om management potentials (al dan niet op een kruispunt in hun carrière) die als mentees deelnemen en gedurende een jaar een mentor (senior manager) hebben uit een andere organisatie.

Meer weten

Boardroom Coaching

Dit exclusieve jaarlijkse programma heeft bewezen dat netwerken en sparren met topbestuurders effectief is voor de doorstroom van vrouwelijke executive potentials op weg naar de boardroom. Vrijwel alle deelnemers hebben binnen twee jaar een substantiële carrièrestap gezet, waarvan een aanzienlijkdeel daadwerkelijk een boardroompositie (Raad van Bestuur en/of Raad van Commissarissen/Toezicht) heeft gekregen. Het mes snijdt aan twee kanten: ook de topbestuurders die als boardroom coach deelnemen, ervaren de meerwaarde van diversiteit en ontwikkelen hun inclusieve leiderschap.

Meer weten

Trainingen en advies

Meer diversiteit is alléén mogelijk in een inclusieve organisatie, waarin medewerkers hun talenten mogen inbrengen én weten dat hun bijdrage van waarde is. Meer dan twintig jaar ervaring zorgt ervoor dat wij leiders, medewerkers en HR professionals toerusten om inclusiviteit te vertalen in acties en gedrag. Deze trainingen worden verzorgd door Opportunity Advies en Opportunity Opleidingen.

Meer weten

Sluit u aan bij de community

Samen vormen de ondertekenaars van het Charter onze community. Wij zorgen ervoor dat deze voorhoede elkaar ontmoet, inspireert en motiveert. Alles om bij te dragen aan talentontwikkeling en inclusief leiderschap binnen uw organisatie, zonder dat u zelf ‘het wiel hoeft uit te vinden’.
 

Meer weten