Overslaan en naar de inhoud gaan

Partners at Work slaat gong ter ere van winnen Executive Search Award 2019

Nieuwsbericht

Vandaag waren we uitgenodigd door Partners at Work om de gong te slaan op de Amsterdamse Effectenbeurs. Dit ter ere van het winnen van de Executive Search Award en meer aandacht voor diversiteit.

Arthur van der Wal, CEO van Achmea Real Estate & Finance, slaat als vertegenwoordiger van de klanten van Partners at Work de gong. Op deze manier bedankt Partners at Work haar relaties voor hun bijdrage aan diversiteit en het daadwerkelijk benoemen van vrouwen op topposities.

De Commissie Monitoring van Stichting Talent naar de Top heeft Partners at Work uitgeroepen als Award winnaar als het gaat om de benoeming van vrouwen in de top van het bedrijfsleven. De monitor Executive Search Code levert inzicht in hoe searchbureaus zich inzetten voor de benoeming van vrouwen in topfuncties en welke resultaten zij boeken.

“Executive Search bureaus zijn essentieel voor een betere m/v balans in de (sub)top. Het maakt mij trots om te zien dat Partnersatwork deze prijs opdraagt aan al haar partners en opdrachtgevers. Diversiteit doe je samen.”

Yelly Weidenaar,  Directeur Talent naar de Top

Deel dit artikel: