Overslaan en naar de inhoud gaan

Topvrouw van het jaar 2017 Ingrid de Graaf

Nieuwsbericht

Ingrid de Graaf, directielid van Charterondertekenaar Aegon Nederland, is gekozen tot topvrouw van het jaar 2017. Gefeliciteerd!

De jury prijst haar lef en dapperheid waarmee zij zich opstelt als verbinder: “Ze wil niet alleen bruggen bouwen tussen mannen en vrouwen, maar ook tussen verschillende culturen”, aldus de jury. Vorig jaar won Ingrid Thijssen, bestuursvoorzitter bij energiebedrijf Alliander. Zij heeft het stokje overgedragen aan Ingrid de Graaf die een jaar lang rolmodel als Topvrouw van het Jaar mag zijn. De andere finalisten waren Petra van Hoeken (Rabobank) en Marjan van Rintel (NS).

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Amsterdam werd ook de Young Talent 2017 award uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs voor vrouwelijk talent ging naar Disa Jironet Loewe, officier van justitie in opleiding bij het Openbaar Ministerie.

Stichting Topvrouw van het Jaar wil vrouwelijk talent er de kans mee geven zich te laten zien als rolmodel. De verkiezing werd dit jaar alweer voor de dertiende keer gehouden. Directeur Yelly Weidenaar was op de avond aanwezig als lid van de Raad van Toezicht van de Stichting.

Deel dit artikel: