Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging: het Dive In Festival op 24 september 2019 #InclusionImpact

Nieuwsbericht

Kom naar het Dive In Festival op 24 september 2019 #InclusionImpact

Het Dive In Festival  is hét jaarlijkse internationale diversity & inclusion event van en voor de financiële sector. Vorig jaar trok het Dive In Festival meer dan 9.000 mensen in 27 landen. Dit jaar zal het event voor de tweede keer in Nederland plaatsvinden. Initiatiefnemers zijn Interpolis, Mercer en Rabobank en het event vindt plaats bij Rabobank in Utrecht. Het thema is #InclusionImpact. Hoe gaan we met elkaar zorgen voor meer impact en gaan we over van woorden naar daden.

Wat kun je verwachten?

De dagvoorzitter is Marry de Gaay Fortman, partner bij Houthoff en ook bekend als voorzitter van het bestuur van Topvrouwen.nl. Zij daagt je samen met een aantal zeer inspirerende sprekers uit om de impact op diversity & inclusion binnen jouw organisatie te vergroten. Onder andere Karen van Oudenhoven (hoogleraar aan de VU), Shervin Nekuee (socioloog, schrijver en Art director), Omar Munie (designer) en Japke-d Bouma (columnist) nemen je mee in hun kijk op diversiteit en helpen je om goede intenties om te zetten in impact. Na het plenaire gedeelte komen we samen in actie in verschillende Playground-sessions.

Reserveer 24 september alvast in je agenda

Tijdstip:              vanaf 13.00 tot 18.00 uur

Locatie:              Rabobank, Croeselaan 18 in Utrecht

Of meld je alvast aan via deze link.

Meer info volgt via www.diveinfestival.nl. Of blijf op de hoogte via LinkedIn. Heb je vragen, mail dan naar info@diveinfestival.nl

Deel dit artikel: