Overslaan en naar de inhoud gaan

Universiteit Leiden geeft ons een 9!

Nieuwsbericht

Hélène Borgman, trainer Talent naar de Top, heeft de training Intercultureel Communiceren al meerdere malen mogen verzorgen voor Universiteit Leiden. De reden daarvoor? De deelnemers van Universiteit Leiden beoordelen de training met een 9! 

Inzicht

Aan de hand van theorie over (inclusieve) cultuur, culturele synergie, communicatie en ‘bias’ krijgen deelnemers inzicht in eigen gedrag en de onderliggende, impliciete ‘bias’ en vooronderstellingen en waarden. De training gaat in op culturele verschillen en overeenkomsten ten aanzien van communicatie en omgangsvormen. Ook wordt er stilgestaan bij de werking van (on)bewuste vooroordelen en hoe hiermee om te gaan.

Na afloop hebben deelnemers inzicht in en enkele handvatten voor interculturele communicatie. En zijn ze zich bewuster van het belang van een inclusieve cultuur en hoe dit bijdraagt aan effectieve interculturele communicatie.

Aanpak

De training betreft een interactieve presentatie, met o.a. enkele cultuurmodellen/theorieen, filmfragmenten en diverse individuele én groepsopdrachten.

“Ik kan deze training aanraden: het is erg interactief en direct toepasbaar - zowel in de persoonlijke als zakelijk sfeer.”

Deelnemer,  training Intercultureel Communiceren

De training kan zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven worden. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@talentnaardetop.nl

Deel dit artikel: