Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij bijdragen aan een diverser en inclusiever Nederland? Kom ons team versterken!

Nieuwsbericht

We zijn namelijk per direct op zoek naar een betrokken Office Manager. Nieuwsgierig? Lees hier de vacature en solliciteer.

Wie zijn wij?

We zijn dé stichting met het netwerk/community en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Samen met ons netwerk van ruim 280 organisaties streven wij in een evenwichtige verdeling aan de (sub)top. Je werkt dus direct mee aan een diverser en inclusiever bedrijfscultuur in Nederland. Onze stichting heeft een belangrijke maatschappelijke doelstelling en het nastreven hiervan doen met een informeel team van professionals.

Wat ga je doen?

Wat niet? Je bent als office manager een spil in het web en hebt met iedereen nauw contact. Je hebt een behoorlijke takenlijst, maar ondertussen houd je goed overzicht. Je stelt je prioriteiten en neemt je collega’s hierin mee.
Je onderhoudt en bewaakt verschillende mailboxen, neemt de telefoon aan, zorgt dat de nieuwe contacten op de juiste manier worden ingevoerd in ons CRM systeem, je maakt afspraken voor je collega’s, je bestelt de leukste relatiegeschenken, zorgt dat je collega’s aan niks ontbreekt zodat ze fijn kunnen werken, maar bovenal faciliteer je het team op praktische wijze. Draai jij je hand hier niet voor om, dan zoeken wij jou!

Profiel:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk
  • Goede kennis van het Office-pakket;
  • Resultaatgericht en goed in staat samen te werken
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Een teamplayer

Kortom, genoeg te doen én over ons, wij zijn vooral benieuwd naar jou!

Ben jij 24-32 uur per week beschikbaar en klaar voor een nieuwe stap, dan zoeken wij jou! Mocht je vragen hebben over de procedure of de functie, bel gerust naar 06-83562954 of mail naar info@talentnaardetop.nl.

Deel dit artikel: