Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarcongres 2020

13:30 - 17:00
Pon ‘Move’, Amsterdam

Programma

13.00    Inloop 
13.30    Welkom door Janus Smalbraak, CEO Pon
13.45    Jeroen Smit over Inclusion 2020: Een Kwestie Van Doen
14.00   Nieuwe Charterondertekenaars
14.20    Presentatie publicatie Talent naar de Top: Sleutelmomenten
14.30    Pauze
15.00    Workshops en CEO rondetafel
16.30    ‘Diversity Pubquiz’ met Soundos
17.00     Afsluiting door Mariëtte Turkenburg, voorzitter Talent naar de Top gevolgd door borrel
18.30      Einde

Aanmelden?

Klik hier

Workshops:

    

Communication Intelligence - Mimoun Oaissa

Pitchen, presenteren, onderhandelen, netwerken, vergaderingen sturen; om de top te bereiken zijn je communicatieskills cruciaal. Hoe goed je inhoudelijk ook bent, je vermogen razendsnel “het gesprek onder het gesprek” te lezen en sturen is doorslaggevend.
In dit energieke seminar van acteur en storyteller Mimoun Oaissa leer je in hoog tempo technieken en inzichten die jouw communication intelligence in korte tijd drastisch vergroten.

Inclusief Leiderschap - Sandra Doelman en Hélène Borgman (Trainers Talent naar de Top)

Talent naar de Top werkt al jaren samen met organisaties aan het thema inclusief leiderschap. Tijdens deze workshop betrekken wij u actief bij onze visie op dit thema en hoe wij er in onze trainingen en workshops mee werken. Wij staan in vogelvlucht stil bij wat inclusief leiderschap is én door op een dynamische en prikkelende manier elkaars opinie én ervaring te toetsen krijgt u scherp(er) wat u zélf kunt bijdragen.

Inclusief Taalgebruik: ‘Inclusion Nudges’ – dr. Claartje Vinkenburg

In taal wordt onze vooringenomenheid hoorbaar, zelfs als we ons er niet bewust van zijn. Met taal maken we verschil, creëren we afstand en houden we ongelijkheid in stand. Claartje is tegen termen als “papadag” en “vrouwelijk leiderschap”, en laat geen gelegenheid onbenut om de “oververtegenwoordiging van mannen” aan te kaarten. Deze workshop biedt concrete voorbeelden en praktische handreikingen om meer inclusief en minder bevooroordeeld te communiceren in organisaties. Dr. Claartje Vinkenburg is zelfstandig adviseur en expert op het gebied van (gender) diversiteit in loopbanen in organisaties.

Inclusieve selectie - Jamila el Mourabet

Bij een vacature gaan we altijd voor de beste kandidaat. Maar kiezen we ook de beste? We hebben allemaal relatief korte tijd om iemand te ontmoeten en te beoordelen. Hoe zorg je ervoor dat je kandidaten echt beoordeelt op basis van kwaliteit en niet alleen op basis van een klik. Bij de workshop inclusieve selectie analyseer je samen met Jamila el Mourabet het  sollicitatie-gesprek, de valkuilen en krijg je handvatten om je sollicitatiegesprek beter in te richten om de beste kandidaat te selecteren voor jouw team.  Jamila is een gepassioneerde expert op het gebied van diversiteit en inclusie met ruim 14 jaar ervaring met dit thema vanuit werving en selectie, coaching, consultancy en training.

Publicatie Sleutelmomenten 'Inzichten en interventies met impact voor Diversiteit & Inclusie'

Download hier de publicatie

Deel dit artikel: