Overslaan en naar de inhoud gaan

Partners at Work - Talent naar de Top Executive Search Award winnaar 2019

Award
  • sector: executive search
  • team van 6 consultants
  • staan voor een nieuwe generatie leiders
  • en m/v diversiteit

Partners at Work is het executive searchbureau voor een nieuwe generatie leiders in de financiële en zakelijke dienstverlening. Diversiteit is leidend in de searchopdrachten. Partners at Work heeft een relevant netwerk met topvrouwen en besteden veel aandacht aan het leren kennen van vrouwelijk toptalent. Dat doen ze door het voeren van loopbaangesprekken, het coachen van vrouwen, het organiseren van workshops en rondetafelgesprekken en door aanwezig te zijn op netwerkbijeenkomsten.

Waarom werkt de Executive Search Code?

De Executive Search Code erkent de belangrijke rol die (executive) search bureaus vervullen bij het realiseren van meer diversiteit in topposities. Diversiteit is een strategische factor voor een goede besluitvorming en de performance van bedrijven, instellingen en overheden.

Sinds de oprichting van Partners at Work in 2003, is diversiteit verankerd in onze missie. We waren in 2015 mede-initiatiefnemer van de Executive Search Code. Wij verbinden ons graag aan de doelstelling om vrouwen zichtbaar te maken voor topposities in het bedrijfsleven. De Executive Search Code is voor ons en onze vakgenoten een goede manier om met opdrachtgevers in gesprek te gaan over het thema diversiteit. Het is onze ambitie om bij elke search opdracht een shortlist van 50% vrouwen aan te bieden”.

Partners at Work - Talent naar de Top Executive Search Award winnaar 2019

Deel dit artikel: