Overslaan en naar de inhoud gaan

Video jaarcongres Inclusion 2020: Kwestie van doen!

Nieuwsbericht

In een stampvol Move in Amsterdam begint het congres van Talent naar de Top met een ronkende introductie door dagvoorzitter Jeroen Smit. Smit, een ‘hartstochtelijk voorstander van inclusiviteit’, introduceert gastheer Janus Smalbraak van Pon voor de openingsspeech.

BDO, MVO Nederland en McDermott ondertekenen het Charter Talent naar de Top en committeren zich hiermee vrijwillig, maar niet vrijblijvend, aan beleid om de diversiteit aan de top te vergroten. Tevens ontvangen zij de nieuwste publicatie Sleutelmomenten van Margo van Berkel, senior adviseur van Talent naar de Top. Zij deed onderzoek en schreef Sleutelmomenten, een publicatie met de resultaten en best practices van de laatste 20 jaar.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende workshops en een groep CEO’s gaat in discussie over de weg naar de top: hoe zorgen we ervoor dat vrouwen gemakkelijker doorstromen naar boardroom?

Soundos Al Ahmadi test na de workshops de kennis van de aanwezigen. De comédienne met de knalroze nagels heeft de lachers op haar hand als ze tijdens de pubquiz vergeet om éérst de spelregels uit te leggen.

Kijkt u mee?

Deel dit artikel: