Overslaan en naar de inhoud gaan

Geslaagde internationale vrouwendag

Nieuwsbericht

Topontbijt 2018

We kijken terug op een zeer geslaagde internationale vrouwendag met voor ons als hoogtepunt het Topontbijt. Meer dan 100 mannelijke en vrouwelijke topmanagers gingen met elkaar de uitdaging aan: hoe kunnen we de norm veranderen? Hoe verhogen we de cijfers, veranderen we de cultuur, zorgen we voor een effectieve aanpak? Minister Van Engelshoven gaf in een openhartig interview aan hoe zij ‘de norm’ aantrof: bedroevend weinig vrouwen aan de top - en dat moet snel anders. Vervolgens inspireerde Prinses Laurentien met ‘het challengen van de norm’. Vervolgens inspireerde Prinses Laurentien met ‘het challengen van de norm’.

“Het gaat om vertrouwen en gelijkwaardigheid. Niet om sekse of culturele achtergrond. Laat anders denken(den) toe in je eigen denkpatroon.

Prinses Laurentien,  keynote

Met de enthousiaste bijdrage van de genodigden en interessante inzichten kunnen we verder werken aan ‘changing the norm’. De video en foto’s van deze bijeenkomst zullen wij binnenkort op deze website publiceren.

Graag bedanken wij host Sofitel Legend The Grand, dagvoorzitter Bas van Werven en experts Jannet Vaessen (WOMEN Inc), Esther Mollema (Direction) en Carien van der Laan (Van der Laan & Company).

 

“De bedrijven laten heel veel economische groei liggen. Met meer diversiteit wordt de besluitvorming beter.

Ingrid van Engelshoven,  Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Deel dit artikel: